Παρασκευή 19.4.2019 από τις 17:00 με τον Βασίλη Κομύτη

Η Αθηνά και η Χαρούλα. Κιθάρα ακορντεόν τραγούδι. Δυο αυτόφωτες κουκκίδες στο σκοτάδι.

Ένα μεγάλο μουσικό «ΜΠΑΜ» στην Πιάτσα της Άνω Σύρου, κατά την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ Ακορντεόν Σύρου
Συνέντευξη της μουσικού και μέλους του σχήματος, Χαρούλας Τσαλπαρά

Η μουσικός και τραγουδίστρια Χαρούλα Τσαλπαρά μας ταξιδεύει με το ακορντεόν και με τη φωνή της μέσα από την εκπομπή “Ταξιδεύοντας με τις Τέχνες” της Τόνιας Μασουρίδου.

Γιώργος Σ. Κουλουβάρης
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Banda Iovanica, ένα μουσικό σχήμα - φόρος τιμής στο θρυλικό βιολιστή χάρη στον οποίο εμπνέυστηκε το όνομά της, είναι ένα μοναδικό μείγμα μουσικών ιδιωμάτων της ανατολικής ευρώπης και των αστικών κέντρων των μικρασιατικών παραλίων. Η Χαρούλα Τσαλπαρά παίζει ακορντεόν στο σχήμα και τραγουδάει. Μιλήσαμε μαζί της.

Συνέντευξη στην Ηρώ Ρήγα

Με χαρά μεγάλη, λόγω της βαθιάς εκτίμησης και φιλίας που μας συνδέει, έκανα τη συνέντευξη αυτή με μια νέα καλλιτέχνη, την ερμηνεύτρια, μουσικό και τραγουδοποιό Χαρούλα Τσαλπαρά, η οποία έλκει την καταγωγή της και από την Ηλεία και έχει καταφέρει να συγκινήσει και να αγαπηθεί ευρέως από το μουσικόφιλο κοινό. 

Η Χαρούλα καταδύσεις να κάνω δικά της τα τραγούδια που αναμηνεύουν και αν εμφανίζομαι που κάνω διάθεσή μου να κάνω τα διάφορα κλισεδιάρικο και τα στοιχεία του ζητήσεως, δεν χρειάζεται να κάνω κάθε τετάρτη στο "Στέκι του Πινόκλη" να μην το ζητήσω και να το κάνουμε στην υπηρεσία του καθρέφτη γυναίκα και να πούμε «Πάλι λάθος σκέφτηκες».